I går fikk jeg tilsendt en pressemelding fra Kremmerhuset med bilder av deres flotte julenyheter. Var faktisk innom deres butikk hos Sirkus Shopping i går også, hvor jeg kjøpte en kjempefin, grå adventskalender til Miley. Jeg forelsket meg i mange av deres adventsnyheter, så jeg planlegger absolutt flere besøk til Kremmerhuset før den hektiske juletiden starter.

Denne nydelige kransen koster bare 179kr og den skal jeg ha enten på veggen eller på en dør innendørs. Har ikke helt bestemt meg for om jeg ønsker å ha en rød eller lilla jul enda. Hadde så å si bestemt meg for å gå for lilla i år, men etter å ha sett de fine røde nyhetene på så mange butikker i går, så tror jeg faktisk at jeg har ombestemt meg. Ja, det blir nok kanskje rødt og hvitt, med innslag av gull og sølv hjemme hos oss i år. Det skal bli så utrolig fint og koselig! De to nissene på høyre bildet ovenfor koster bare 149kr per stykk de også, og selv om jeg er en såkalt «nissehater», så likte jeg disse utrolig godt.

Disse magiske snøkrystallene MÅ jeg ha i stuevinduene mine. De er jo helt fantastisk fine. Fin dekor som skaper koselig stemning, kun for 149kr. En annen ting jeg gjør hvert år er selvfølgelig å kjøpe fire nye adventslys. Som regel er disse lilla, men i år blir de nok enten hvite eller røde. Jeg så «desverre» noen kjempefine adventslys i mørk grå i går på Kremmerhuset, så det kan godt hende jeg ombestemmer meg på dette også. En ting er sikkert, dere kommer ikke til å høre meg klage over utvalget i år.. Haha.

Til høyre på bildet ovenfor kan du se adventskalenderen jeg kjøpte i går, og det bare til den nette sum av 199kr. Siden Miley nå er 16 måneder gammel, så vil vi begynne å vise henne fine juletradisjoner, og da er en morsom adventskalender alfa omega hvert år. Nå må vi bare finne ut hva vi kan kjøpe for å fylle opp de 24 lommene på kalenderen.

Har dere noen gode og fantasifulle idèer kanskje?

– Reidun Beate