Etter å ha lest de nye innleggene på min bloglovin, så må jeg si at jeg er mektig imponert over visse bloggere her i Norge. Det er så gøy å se at folk går for det de tror på og virkelig satser på ting de ønsker. Det er mange flotte bloggere som har imponert meg det siste året, men akkurat nå snakker jeg om moteriktige Annette Haga og oppfinnsomme Ida bak bloggen «Sukkertøy for øyet«.

Tidligere i dag avslørte 22 år gamle Annette at hun i fem måneder har jobbet med sin egen nettbutikk, og at lanseringen vil finne sted veldig, veldig snart.. Ut i fra behind the scenes videoen Annette postet på bloggen sin, så kan jeg trygt anta at nettbutikken hovedsaklig vil bestå av klær og accessoarer, som da igjen helt sikkert er håndplukket av Annette selv. Nettbutikken skal hete «Never Naked» og selv synes jeg det høres utrolig kult og catchy ut. I dette innlegget kan dere se behind the scenes videoen selv.

En annen blogger som også avslørte tidligere idag at hun skal åpne nettbutikk var da Ida bak bloggen «Sukkertøy for øyet«. Hennes nettbutikk vil da ikke selge klær, men retro møbler, og butikken skal hete «Sukkertøy for øyet – Re-born Design». Et skikkelig kult og ikke minst fengende navn. Dette skriver Ida om butikken på bloggen sin:

– «Unike møbler med sukkertøysdetaljer i glade farger. Jeg vil også ha fokus på original design fra 60-tallet samt selge små «sukkertøy» til hjemmet ditt!»

Ida jobber nå på spreng for å få lansert nettbutikken den 1. november. Jeg gleder meg MASSE!

Utrolig gøy at disse to satser og går etter drømmene sine! Det er akkurat det man skal gjøre i livet synes jeg, så jeg ønsker dem begge masse lykke til med nettbutikkene sine!

Har du en drøm som du ønsker å følge, men ikke helt har kommet igang med enda? Fortell!